Select language

torsdag den 2. februar 2012

Cream cheese frosting


Ingredienser:
  • 125 g. smør
  • 200 g. flødeost (den fuldfede, ikke light)
  • 1 tsk. vanilje essens eller andet fx citronsaft
  • 550 g. flormelis
  • Evt. 1 spsk. mælk
Hvis man ønsker en mere fast cream cheese frosting, som man kan tylle, så skal der tilføjes ca. 60-70 g. veg. fedt. Jeg selv bruger "Plantzen fett" fra Tyskland, men palmin kan også bruges.

Fremgangsmåde:

Rør smør og evt. veg. fedt blødt og cremet uden klumper. Tilføj flødeost og rør det kort sammen med smørret. Til sidst tilføjes vanilje essens/citronsaft og flormelis. Pas på med ikke at overpiske, da du risikerer, at frostingen bliver tynd og selv med ekstra flormelis, vil den måske ikke kunne reddes.

På den anden side, hvis du synes, at frostingen er blevet lige lovligt tyk, så kan du tilføje lidt mælk.

En vanilje cream cheese frostning smager skøn til disse røde fløjskage cupcakes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar